Neziderský zubáč so špenátom

Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 30. marca 2011
Neziderský zubáč so špenátom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 filety
1 ks
300 g čerstvý (môže byť aj mrazený)
500 g, prílohové
 hladká
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Filety zubáča osolíme, ugrilujeme bez múky na prírodno, na konci pridáme šťavu z čerstvého citróna a maslo.

  2. 2

    Ako prílohu podávame listový špenát s cesnakom, petržlenové zemiaky a na olivovom oleji osmažené cherry paradajky s balzamikovým octom.

Diskusia k receptu

pusta
to musí byť ale dobrota, mňáááám.
douglas
Špenát máme v našej rodine veľmi radi, ale s rybou sme ho nikdy ešte nekombinovali. Určite to bude lahodné a hore nafotený pokrm priamo pozývá sadnúť si k stolu. Miesto pečiva mne osobne by sa tam viac páčila sklenička bieleho vína ;).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia