Aljašská treska so syrokrémom a šampiňónmi fotorecept
Foto: hviezdickaz
10 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
500 g (filety) |
|
1 ks |
|
150 g (konzerva) |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
2 dl |
|
100 g |
|
2 lyžice |
|
|
|
príloha: | |
|
Postup
-
1
Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu a šampiňóny.
-
2
Zmes preložíme na plech.Ryby umyjeme,osolíme a pokvapeme citrónovou šťavou.
-
3
V teplom mlieku rozmiešame syrokrém,hladkú múku a vegetu.
-
4
Takto pripravenú syrovú zmes nalejeme na ryby...
-
5
a dáme zapiecť na 200 st. / 45-50 min.
-
6
Upečené to vyzerá takto ...
-
7
Podávame so zemiakmi a zeleninovou oblohou. Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu