Živánska z kapra

ursula4 - bez fotkyursula4, 10. apríla 2011

Je tu jar,príroda sa prebúdza,práca na záhrade volá.V sobotu sme aj my zobrali hrable a poďho pracovať.Ale keďže môj manžel neznáša tvrdú prácu,podujal sa,že Zobraziť celý popisJe tu jar,príroda sa prebúdza,práca na záhrade volá.V sobotu sme aj my zobrali hrable a poďho pracovať.Ale keďže môj manžel neznáša tvrdú prácu,podujal sa,že bude variť.Nakoniec sme skonštatovali,že to bola dobrá voľba.

4
porcie
50 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks vykostený
15 dkg
1/2 kg
2 ks
2 ks
4 ks
4 strúčiky




Postup

  1. 1

    filé z kapra nakrájať na porcie,na vrchnej strane dvakrát narezať/nedorezať/ a do zárezov vložiť plátok slaniny,posoliť,poprášiť červenou paprikou.

  2. 2

    očistené zemiaky a cibuľu nakrájať na kolieska,bielu papriku na rezance,paradajky na osminky,cesnak na plátky.Pripraviť alobal /my sme mali 4 porcie/,potrieť olejom,naložiť zemiaky-posoliť,na to cibuľu,papriku,paradajky a cesnak-tiež trocha posoliť.Na zeleninu uložiť kapra a zvyšok slaniny,pevne zabaliť ,vložiť do pahreby a piesť.

Diskusia k receptu

tetrisss
No hej a kde ja teraz kapra najdem? :) Vyzera to na zjedenie.
cica2
kapra máme v mraziaku a teraz som našla aj dobrý recept, tak môžem vyskúšať, vďaka:)....už len počkať, nech sa zlepší počasie aby aj náš sa mohol dať do pahreby, to je určite chutnejšie ako v rúre, mňam
ketty3811
:-)))chcela som napísať presne to čo @cica2 .Takže dúfajme,že počasie sa čoskoro zlepší.
rybarkuchar
Kapor v pahrebe - to je ono. Na slovensku po slovensky. A po tvrdej robote ako dobre padne. Kam sa hrabú pangasy, tresky, kalmáre, slávky a krevety. Máš u mňa veľké plus.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia