
Rezance na čínsky spôsob
Jednoduchý recept, ktorý sa dá upraviť podľa chuti, kľudne aj bez mäsa :)

Divoké chilli
Pikantné chilli zo srnčieho stehna nám pripravila poľovníčka Martina Hustinová.

Sikulský guláš z jeleňa
Tento recept sa dá urobiť z rozličnej diviny. Recept som našiel v Kuchárke z roku 1964....

Udon rezance podľa Jany Jurčenko
Módna návrhárka Jana Jurčenko nám prišla uvariť chutné jedlo s kuracím mäsom a množstvom zeleniny.

Sweet and Fire Chicken (Sladko-pikantné kura)
Veľmi mám rád ázijskú kuchyňu, asi najviac čínsku. Tento recept som prevzal z You Tubu,...

Jelení guláš s cviklou
Odležané mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme a postupne prudko opražíme na masti. Potom...

Srnčí chrbát s hráškovými strukmi a so zemiakovými kroketami
Srnčí chrbát osolíme, okoreníme a na oleji za stáleho obracania grilujeme 6–7 minút. Potom dáme oddýchnuť...

Mäsové guľky s cviklou
Ak máte radi jednoduché recepty, ktoré sú chutné a šťavnaté bez zbytočne zaťažujúcich ingrediencií, toto je jeden z nich, môj momentálne najobľúbenejší recept na spracovanie mletého mäsa....

Poľovnícky jágerek
Jednoduchý recept, ktorý by podľa Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory mal ovládať každý poľovník...

Špikované jelenie stehno na bratislavský spôsob
Doma máme veľmi radi bratislavské pliecko, tak prečo ho neskúsiť aj z našej obľúbenej diviny so...

Danielí steak s fazuľovými strukmi a brusnicovou omáčkou
Veľmi rýchly recept na prípravu steakov z diviny, ktoré vhodne dopĺňajú fazuľové struky a nasladlá chuť...

Sekaná z diviaka s tekvicou
Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu, vajcia, majorán, mleté...

Jelenie stehno na hríboch
Ako jednoducho pripraviť jelenie mäso tak, aby vynikla jeho chuť sa dozviete v tomto videu s...

Sviečkovica na smotane z diviačieho stehna so žemľovou knedľou
Diviačie stehno posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. V hrnci rozpálime olej, na ktorom sprudka opečieme mäso...

Diviak na čiernom pive s chlebovými knedličkami
Očistené stehno nakrájame na kocky s hmotnosťou cca 50 g. Očistenú koreňovú zeleninu nakrájame nahrubo...

Panenka z diviaka so šampiňónovou omáčkou
Panenku som umyl a očistil od blán. Potom som ju nakrájal na medailóniky, ktoré som...

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré
Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

Divinový guláš so šípkami a s viedenskou guľkou
Nakrájanú cibuľu opečieme na masti, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a orestujeme...

Divinový perkelt so zemiakovou knedľou
Cibuľu pokrájame na malé kocky, ktoré opražíme na masti, pridáme pokrájanú papriku a paradajky, ...

Danielia pečeň na gruzínsky spôsob
Našiel som to na nete. Skúsil a je to veľmi dobré. Tak sa podelím s receptom, ak to niekto bude chcieť skúsiť....

Danielia pečeň s ovocnou omáčkou
Tento recept na pečeň z diviny mi poradil jeden pán. Tak som to skúsil a je...

Roláda z daniela plnená šunkou na červenom víne
Dnešný obed z daniela. Roládu som plnila šunkou a pripravila na červenom víne.