
Husacia pečeň s dubákmi
Husaciu pečeň nakrájame na porcie po 100 gramoch, vložíme do mierne rozohriatej panvice s kačacou alebo...

Palacinky inšpirované Thajskom
Tento recept vymyslela moja mamina na zaklade dezertu co ochutnala v Thajsku a od vtedy su to...

Pikantné tortily
Komerčný recept<br /> Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.

Kačacie prsia na víne
Zemiaky uvaríme v šupke v osolenej vode a uvarené necháme úplne vychladnúť. Polovicu zemiakov nastrúhame na...

Králičí chrbát v orechovej kruste s mrkvovým pyré
Králičí chrbát vykostíme a mäso upravíme na 4 plátky. Odblaníme ho, umyjeme, osolíme, okoreníme,...

Čína s arašidmi
Čína je rodinný recept, je u nás obľúbený, pretože výborne chutí a je rýchlo pripravený, je vhodný...

Bravčové na cesnaku
Velmi chutne rezne, stavnate, vyzeraju sice ako dobre pripecene, ale nie su. Su take z...

Drožďová nátierka
Mám rada nátierky, dajú sa pripraviť do zásoby a jedna z mojich obľúbených je aj táto....

Tofu masala
Fantastické vegánske jedlo s nádychom Indie. Zvládne ho naozaj každý akurát je potrebné zohnať správne suroviny...

Avokádo s krevetami
Kedze sa mi takato priprava avokada velmi osvedcila, rada sa o nu podelim. Mozete ho...

Rezance dan dan
Sezamový (arašidový) základ, na ňom rezance a na nich opražené mleté mäso so zha cai......

Šalát s morčacími prsičkami a čili mangovým dresingom
Dresing: Na oleji orestujeme šalotku, cesnak, kajenské korenie, koriander, pol manga nakrájaného na kocky...

Losos na španielsky spôsob
Z očisteného, rozmrazeného a z kože stiahnutého, umytého, osušeného lososa nakrájame fi lé, 180 g na...

Vegánske špaldové pirohy
Pripravíme si cesto - v miske zmiešame múku, olej, vodu a soľ. Vypracujeme hladké...

Čevapčiči
Mäso pomelieme a cesnak prelisujeme. Všetky prísady dáme do veľkej misy a mäso s korením dobre premiešame.

Lino palacinková torta
Komerčný receptRozveseľte deti ale aj dospelých neobyčajnou ale neodolateľnou palacinkovou tortou. Ozdobte ju podľa vašej nálady:...

Ryža s hráškom a ananásom
Ryžu uvaríme. Ananás umyjeme, pozdĺžne prekrojíme a vyrežeme dužinu. Dužinu nakrájame na kocky...

Vaječná omeleta so zeleninou
Najskôr si pripravíme zeleninu tak, že cibuľu nakrájame na ...

Lievance zo zemiakov a šampiňónov
Tieto slané lievance robievam najmä v lete ako prílohu k špenátu rôznym omáčkam, napr. kôprovej,...

Thajské rezance vo woku
Zohrejeme približne 1 liter vody v hrnci alebo v rýchlovarnej kanvici. Rezance dáme do misy a...

Pečené prsia na hlivovom krupote
Husacina patrí medzi kalorické bomby, ale na našich stoloch by nemala chýbať. Veď šikovné prababičky...

Blesková rastlinná fašírka
Bleskový obed alebo večera doslova do dvoch minút! Rastlinná fašírka je vyrobená z čerstvého slovenského tofu, ...

Bezlepkové wafle
tento recept mám okukaný a vyskúšaný len trochu pozmenený zo stránky Liana , skade mám aj...

Různé smažené sýry
Při publikaci receptu na smažený Hermelín , který přidal kolega na Vareche tassiedevil se rozvinula velmi příjemná...

Vyprážaná vianočka s mätovým dipom
Vianočku nakrájame na tenšie plátky s hrúbkou asi pol centimetra. Medzi dva plátky vianočky poukladáme nadrobno nakrájanú čokoládu. Do...

Minútka z hydiny a špenátu
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak. Na to dáme mäso (kuracie, alebo morčacie), opečieme,...

Tousty s kuřecím masem
Na oleji opečeme naklepané, osolené a opepřené nakrájené maso. Plátky toustového chleba opečeme, potřeme...

Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...

Indické kuracie prsia s pomarančovou šťavou
Nedávno ma v kuchyni prepadla kreatívna chvíľka a vzhľadom k tomu, že sa mi po byte...