Pražená zelenina (Achard de Légumes)

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

2 ks
500 g
500 g
500 g
2 ks
1 strúčik
 kúsok
1/2 KL
1 PL




Postup

  1. 1

    Umytú zeleninu nakrájame na tenké prúžky, cibuľu nasekáme nadrobno, cesnak roztlačíme. Do zeleniny pridáme ďumbier, čili a soľ.

  2. 2

    Na panvici s trochou horúceho oleja zeleninu osmažíme tak, aby zostala chrumkavá. Hotovú zeleninu odstavíme nabok.

  3. 3

    Opražíme cibuľu a primiešame zmes korenia, kurkumu a pridáme k zelenine. Hotový pokrm pokvapkáme octom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia