Rybie závitky plnené krabími tyčinkami

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
Rybie závitky plnené krabími tyčinkami

Suroviny

800 g
100 g
200 g
500 g
50 g
1 dl
2 dl
300 g




Postup

  1. 1

    Krabie tyčinky orestujeme na olivovom oleji, osolíme, pridáme roztlačený cesnak a jemne podlejeme vínom. Filety opláchneme pod studenou vodou, osušíme, rozložíme a osolíme.

  2. 2

    Pridáme krabie tyčinky a zvinieme do závitka. Plech vymastíme maslom, poukladáme doň závitky, posypeme grilovacím korením, natrhaným tymianom a dáme piecť do vyhriatej rúry (170°C) na pätnásť minút.

  3. 3

    Šalotku nakrájame nadrobno, speníme na rozpálenom olivovom oleji, pridáme na rezance nakrájanú cuketu, osolíme, okoreníme mletým bielym korením

  4. 4

    Orestujeme a podlejeme smotanou, pridáme pór pokrájaný na kolieska a dve minúty povaríme.

  5. 5

    V osolenej vode uvaríme špenátové rezance na „al dente“ a podávame spolu s cuketovo– pórovým ragú a závitkami.

Diskusia k receptu

Vymazať
dobryhrncekvar
grandma, tie chute sa tam nebijú, musí to chutiť vynikajúco, ja veru ryby milujem. Krásne závitky držia pokope, po estetickej stránke pekne upravené, hneď by som sa dala presvedčiť na taký obedík.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia