Grilovaný plátok lososa, cestoviny linguine, smotanová omáčka so sardelovou pastou
Foto: stefanm
2
porcie
porcie
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v slanej vode a necháme ich odkapať.Premiešame ich s roztopeným maslom do ktorého sme primiešali posekané bylinku podľa chuti.Plátky lososa osolíme,natrieme olejom a ugrilujeme na grile (alebo opečieme na suchej panvici).
- 2
V panvici spražíme na oleji nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak spolu so sardelovou pastou.Zahustíme múkou rozmiešanou v smotane s mliekom.Omáčku precedíme cez sitko,doriedime mliekom a prelejeme ňou plátky lososa.Podávame s bylinkovými cestovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu