Arrabbiata - omáčka

kajusiqq - fotkakajusiqq, 12. januára 2013
Arrabbiata - omáčka
Foto: kajusiqq

Najednoduchšia a najrýchlejšia omáčka lahodná troška ostrá:).....ale na rýchlu večeru ako stvorena:)

4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

trocha
podľa chuti
200 ml
4 - 6 strúčiky
štipka
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Cestoviny si uvaríme. Syr nastrúhame.

    Arrabbiata - omáčka - obrázok 1
  2. 2

    Na olivovom oleji opražíme cesnak pridáme pretlak, cukor, chilli a bylinky, privedieme do varu.

Diskusia k receptu

2010
Arrabiatta, je super jednoducha dedinska omacka a robi sa v krajine povodu trochu inac.





francuzska1
2010, neviem co si taka kriticka, Kajusiqq, nebola vobec daleko od povodneho receptu a tu na vareche kazdy prezentuje svoje chute, resp. ide o to, ze sa vynasla nemala paradajky, tak pouzila naprikad pretlak a co? nemusis si varit podla tohto receptu ak sa s nim nestotoznujes;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia