Omeleta s kuracím mäskom

lucina2222 - fotkalucina2222, 31. augusta 2012

Čo so zvyšným kuracím mäsom z Neďele ???

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1
 (pečené alebo varené z polievky)
1 PL
1 dl
štípka
štípka  (pre farbu a vôňu)
  malá




Postup

  1. 1

    Cibuľku s mäskom popražíme na olivovom oleji, v pohári si vymiešame vajíčko, mlieko, múku, sódu bikarbónu, na jemno nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme a vylejeme na panvicu. Pečieme s oboch strán, až kým nechytí svoju farbu :) Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

valeri
:-)) je dobré, že vieme zúžitkovať všetko, potraviny by sa nemali vyhadzovať. Ja tiež podobne, alebo mäsko z polievky alebo zvyšky pečeného použijem do rizota alebo francúzskych zemiakv.
@sympatak
múka asi preto, aby toho bolo viac, tým pádom ja už nepotrebujem k tomu chlieb, a sóda, aby to bolo kyprejšie a ľahšie. Ale kto nechce nemusí ...
lucina2222
Keď máš jedno vajce v chladničke tak sa z toho asi moc nenajes :) spravny kuchár ma improvizovat.. a nie na rychlo si upiect najdrahsiu omeletu na svete ... a este ked nema doma pomaly ziadne suroviny..
sracz
Chutný rcp od šikovnej Čaji = @lucina2222 - a naviac rozumnej gazdinky! Máš pravdu, vo všetkom!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia