Ázijska panvica
Mám rád ázijskú kuchyňu.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
5 PL |
|
|
|
1 ks |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
3 strúčiky |
|
150 g |
|
50 g |
|
50 g (konzervovaný) |
|
50 g |
|
|
|
2 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia pokrájame na tenké rezance, osolíme, okoreníme, pridáme jedno vajce, zemiakový škrob, premiešame a opečieme na oleji na panvici. Mäso vyberieme a odložíme bokom.
- 2
Mrkvu nakrájame na kolieska, opečieme vo výpeku. Pridáme prelisovaný cesnak, pokrájanú pekinskú kapustu, na malé kúsky nakrájané šampiňóny, arašidy, konzervovaný ananás, mungo fazuľu a dusíme. Podľa potreby podlievame kokosovým mliekom.
- 3
Keď je všetko mäkké, dochutíme umeoctom. Podávame s kuracími prsiami z bodu 1.
Tiež kuracie mäso:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre