Oprážané kuracie mäso
Oprážané kuracie mäso

Ázijska panvica

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 25. júna 2019

Mám rád ázijskú kuchyňu.

2
porcie
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
5 PL
1 ks
2 ks
3 strúčiky
150 g
50 g
50 g (konzervovaný)
50 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na tenké rezance, osolíme, okoreníme, pridáme jedno vajce, zemiakový škrob, premiešame a opečieme na oleji na panvici. Mäso vyberieme a odložíme bokom.

  2. 2

    Mrkvu nakrájame na kolieska, opečieme vo výpeku. Pridáme prelisovaný cesnak, pokrájanú pekinskú kapustu, na malé kúsky nakrájané šampiňóny, arašidy, konzervovaný ananás, mungo fazuľu a dusíme. Podľa potreby podlievame kokosovým mliekom.

  3. 3

    Keď je všetko mäkké, dochutíme umeoctom. Podávame s kuracími prsiami z bodu 1.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre