Sekaná z rybieho filé

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

800 g
3 PL
1 PL
1 PL
2 ks
2 strúčiky
2 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Vykostené filé pomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia, rozotrený cesnak a nakrájané žemle sparené mliekom.

  2. 2

    Všetko spolu dobre premiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a roztopeným maslom. Zo vzniknutej zmesi sformujeme bochník, ktorý vložíme do pekáča vymasteného olejom, podlejeme mäsovým vývarom a upečieme v mierne vyhriatej rúre.

  3. 3

    Podávame so zemiakovým šalátom alebo s čiernym chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia