Šalát z červených matjesov

Zděnek Michálek
Šéfkuchár hotela Holiday Inn v Žiline, 31. decembra 2009
Šalát z červených matjesov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10 minút
príprava

Suroviny

300 g
50 g
1 ks
5 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Matjesy nakrájame na väčšie kocky. Cibuľu a feferónky nakrájame úplne na jemno, pridáme k matjesom, zmiešame s olivovým olejom a dochutíme soľou, korením a nasekaným kôprom.

  2. 2

    Najlepšie nechať cez noc v chladničke. Podávať s francúzskou bagetkou.

Diskusia k receptu

kaval
Robil som ten recept..ja ryby zbožňujem,tak mne to chutilo. K vínku je super dezert..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia