Pstruh po španielsky

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1/2 ks
2 PL
100 g
1 strúčik
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pstruhy potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Na panvici rozpálime olej, panvicu odložíme z ohňa a pridáme strúhanku, nasekaný cesnak a petržlen a dobre zamiešame.

  2. 2

    Polovicu vzniknutej zmesi dáme na dno pekáča, na ňu položíme pstruhy a vrch posypeme zvyšnou zmesou. Pokvapkáme zvyšnou šťavou z citróna a pečieme v rozohriatej rúre.

  3. 3

    Po 5 minútach prilejeme sherry. Pečieme ďalších 10 minút, občas podlejeme šťavou. Podávame s varenými zemiakmi a brusnicovým kompótom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: