15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pstruhy potrieme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Na panvici rozpálime olej, panvicu odložíme z ohňa a pridáme strúhanku, nasekaný cesnak a petržlen a dobre zamiešame.
- 2
Polovicu vzniknutej zmesi dáme na dno pekáča, na ňu položíme pstruhy a vrch posypeme zvyšnou zmesou. Pokvapkáme zvyšnou šťavou z citróna a pečieme v rozohriatej rúre.
- 3
Po 5 minútach prilejeme sherry. Pečieme ďalších 10 minút, občas podlejeme šťavou. Podávame s varenými zemiakmi a brusnicovým kompótom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu