Rybacia polievka
Pre niekoho boj, pre niekoho tekuté zlato, nie každý má rád rybaciu, no u nás je to jedna z obľúbených polievok. Táto verzia Zobraziť celý popisPre niekoho boj, pre niekoho tekuté zlato, nie každý má rád rybaciu, no u nás je to jedna z obľúbených polievok. Táto verzia nemá silnú rybaciu pachuť.
porcií
príprava
Suroviny
250 g |
|
250 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
1/2 hrnčeka (nemusí byť) |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti (nemusí byť) |
|
(alebo vývar) |
|
Postup
-
1
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané rybie filé, chvíľu zarestujeme a pridáme očistenú na kocky nakrájanú koreňovú zeleninu a zemiaky, premiešame a zalejeme vodou alebo vývarom a privedieme k varu.
- 2
Pridáme soľ, rascu a kto chce môže pridať aj hrášok, ja dávam 1/2 hrnčeka mrazeného.
- 3
Keď všetko zmäkne, polievku vypneme dochutíme a podávame posypanú petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu