Zapekané filé s tatarskou omáčkou
Príprava toho filé je veľmi jednoduchá a výsledok je chutný. Robievam filé často a rada ho...
Údená makrela na farebnej zelenine
Nijaký recept, len malá inšpirácia, ako naservírovať makrelu inak ako len s chlebom :) Farebné...
Chrumkavý grécky losos s lahodným francúzskym dresingom
Neveríte, že niečo môže výborne chutiť a zároveň je to zdravé? Skúste tento recept :) Je...
Sviničný kapor
Mam známeho rybára chodí chytať ryby na vodnú nádrž, neďaleko mňa, ktorá sa volá Svinica....
Mečiar na grile (Espadon au barbecue)
V našej rodine je to asi najobľúbenejší "kus mäsa" na grilovanie. Vyskúšala som už veľa spôsobov...
Rybacia pečeň lahôdková
Z cerstvych 3 ryb vyberieme pitvanim aj pecen. Tu si ponechame, umyjeme, namocime na par...
Pstruh z Gave
V našich končinách je to menej známa úprava pstruha, ale nesporne veľmi chutná. Recept...
Losos s teplým cícerovym šalátom
Kúpila som čerstvého lososa. A potom hľadala recept, aká príloha by sa mi k nemu...
Treskokoláč
Nechala som sa inšpirovať českým časopisom Kuchyně, ale samozrejme som si ho nakoniec spravila podľa seba...
Amur na paradajkovo-zeleninovom základe
Môj muž vyhral v tombole sladkovodnú rybu ktorá sa volá Amur. Je to veľká ryba a...
Pangasius v sezamovom kabáte
Rybu umyjeme, osušíme, osolíme. Do strúhanky pridáme sezamové semienka a v druhej miske rozšľaháme...
Zemiakový šalát s tuniakom, olivami a paprikou
Zemiakové šaláty sú všeobecne veľmi obľúbené, pretože sú väčšinou sýte a vždy veľmi chutné. Dnes...
Pomazánka z uzené makrely
Makrelu zbavíme páteře a kůže a opatrně zbavíme všech kostí a dáme do mísy. Přidáme sýry,...
Koriandrové palacinky s údeným lososom a kôprovým dresingom
Z mlieka, vajec, múky, 20 g kôpru, koriandra a zo soli vyšľaháme cesto na palacinky....
Losos na španielsky spôsob
Z očisteného, rozmrazeného a z kože stiahnutého, umytého, osušeného lososa nakrájame fi lé, 180 g na...
Filé v strúhankovo-syrovej perine
Porežeme si filé na kúsky a na pekáč pomastený olivovým olejom poukladáme vedla seba. Okoreníme korením na...
Grilovaný zubáč so zeleninou
Zubáča umyjeme, osušíme, nakrájame na 3 časti a pražíme na olivovom oleji a masle na koži asi...
Dusená ryba na čínsky spôsob
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu...
Ryba v arašidovej marináde
U nás doma nik kapra neje. Jedna časť nemá rada ryby a druhá sa bojí kostí....
Zubáč na masle so zemiakom plneným hubami
Predlohou mi bol recept http://www. kosicednes. sk/zubac-na-masle-zemiakom-plnenym- hubami/, trocha som si ho upravila podľa seba.
Restovaná treska so šošovicou a brokolicou
Do kastróla dáme opláchnutú šošovicu, pridáme cesnak, čili, šalviu, rozpolené paradajky a zalejeme...
Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami
Rýchle bezlepkové jedlo, ktoré sa podarí aj začiatočníkovi v kuchyni. Chutné a jednoduché bezlepkové cestoviny...
Pečený filet z parmice nachovej na teplom uhorkovom šaláte
Najprv si očistíme uhorku. Prekrojíme ju po šírke na dve polovice a tie po dĺžke tiež...
Pečený pleskáč na masle s koňakom
Na dnešný sviatočný deň som pripravila vynikajúcu rybku-pleskáč... každé leto dostávam od od môjho zlatého bračeka tento...
Cestoviny s lososom
Talianska lososová rýchlovka od Vincenza... Losos, kapary a mascarpone.
Losos a restovaný ružičkový kel s reďkovkami
Ďalší z mojich receptov „do plaviek“, aj keď nám leto máva z jachajúceho rýchlika. Ľahko...
Pikantná tuniaková nátierka
Vajcia a cibuľku nakrájame na drobno. Všetky suroviny spolu poriadne premiešame. Necháme aspoň na 2...