Túto omáčku som vymyslela z toho čo som našla v špajzi keď som potrebovala rýchlo nakŕmiť deti keď som robila ooo-perku v UK :))) Zobraziť celý popisTúto omáčku som vymyslela z toho čo som našla v špajzi keď som potrebovala rýchlo nakŕmiť deti keď som robila ooo-perku v UK :))) No, nevedeli sa jej dojesť, asi ich prvé nepolotovarové jedlo.
Postup
-
1
Takže na oleji osmažíme cibuľu a pretlač. cesnak, potom pridáme rajčiny a posmažíme nech sa trochu odparí voda. Potom pridáme tuniaka a všetko korenie a ešte chvílu povaríme. Nalejeme to na cestoviny a posypeme tvrdým syrom.
Tiez nie je konzerva ako konzerva. Ked chcem dobreho tuniaka, tak kupujem 1kg konzervy, tam su paradne kusky.
Podla mna sa slecna vynasla. Klasicka a dobra kombinacia chuti, chce to ale dobre spaghetti, to je alfa-omega.
Ja osobne davam 4* :-)