Sekaná aljašská treska fotorecept

helca103 - fotkahelca103, 17. januára 2013
Sekaná aljašská treska (fotorecept)
Foto: helca103

Dávno som nerobila fašírku z tresky tak som kúpila mrazenú a trochu môj pôvodný často robený recept upravila.

3-4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

500 g
2 ks celé
1-2 ks z rožkov
1 hrnček varená
1,5 dl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu som nemlela len pokrájala aby bolo cítiť že je tam naozaj aj ryba. Rozmrazenú tresku som pokrájala na kocky,pridala som strúhanku z 1 rožka, 1 vajce, soľ, korenie a premiešala. //Myslím,že viac korením tam nie je treba //

    Sekaná aljašská treska (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridala som uvarenú ryžu čo mi ostala z predchádzajúceho dňa a ešte jedno vajce aby sa to poriadne spojilo. Pred tým som to robila tak,že som formovala malé fašírky,obalila v strúhanke a vypražila.Teraz som urobila zmenu.

    Sekaná aljašská treska (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Masu som rozotrela na malú zapekaciu misu a poliala smotanou na šľahanie. Piekla som asi 20 minút na 190 stup.

    Sekaná aljašská treska (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Neviem čo mi na túto kombináciu povedia rybári, ale mne to chutilo. Nerobila som žiadnu prílohu dala som si len zeleninový šalát.

    Sekaná aljašská treska (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
no mnamka je na svete nic tam nie je zle ja mam velmi rada a casto ju aj robim.
výborný nápad @Helca103 , vyskúšam možno už tento víkend... nemusím moc vyprážané, tak sa na to celkom teším! :)