Marinovaný losos
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 7. novembra 2012
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 7. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
24 hodín minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Soľ a cukor zmiešame a nakrájame citrusy. Očisteného lososa vložíme do vhodnej nádoby, obložíme citrusmi a zasypeme soľou a cukrom. Takto necháme minimálne 24 hodín, nie však dlhšie ako dva dni.
- 2
Potom marinovaného lososa nakrájame na tenučké plátky a podávame s kyslou smotanou a bylinkami.
- 3
Na tanieri ešte dosolíme hrubou morskou soľou, okoreníme a podávame s bielym pečivom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu