Lososová rolka s kozím syrom
Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 20. novembra 2011
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 20. novembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Kozí syr a syr Lučina spolu vymiešame do hladka. Pridáme nasekané bylinky, pistácie a citrónovú kôru. Ochutíme soľou a čiernym korením.
- 2
Lososové plátky rozložíme na priesvitnú fóliu do tvaru obdĺžnika a do stredu dáme plnku pomocou cukrárenského vrecka s väčším otvorom. Potom zrolujeme, konce dobre utiahneme. Dáme do chladničky na 2 hodiny stuhnúť.
- 3
Rolku krájame na hrubšie kolieska, ktoré ešte dozdobíme zvyšným krémom a čerstvým kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu