![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Celer na tymiánu s vůní kokosu
Recept mi padl do oka na nějakém slovenském webu. Kdo tohle vymyslel, zlatou vařečku by...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pasta s pečeňou a šampiňónmi
Maslo roztopíme v panvici a do sklovita na ňom opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šunku, pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečienky s medvedím cesnakom
Keď je sezóna medvedieho cesnaku, tak je medvedí cesnak vo všetkých mojich jedlách, vrátane rannej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Žemľovka trochu ináč
Je tu vela receptov na žemlovku, ale ani jeden taký ako robím ja. Tak som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Skins - English chips
Wash carefully potatoes, peel them in very thick stripes (skins). Grate some cheese.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čo urobiť zo suchým chlebom
Okrem toho že sa môže usušiť a zomleť na strúhanku, môže byť aj niečo ako burek na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nektárinkovo-pomarančový džem
Komerčný recept<br /> Výborne sa hodí na palacinky, lievance či vafle.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Výborné košíčky plnené malinami
Tento recept dcérky milujú a pri každej slavnostnejšej chvíli ho robíme, takže pomerne často. Keďže máme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce mlieko z orechov pre alergikov na mlieko
Ak máte doma alergika na mlieko, odporúčam domáce alternatívne mlieka - orechové patrí medzi moje obľúbené....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syrové guľôčky s bedľou
Huby uvaríme v octe alebo sladkokyslom náleve, scedíme a nadrobno posekáme. Papriky, petržlenovú vňať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mleté mäso na kávovej poleve
Robievam ked cakam vela ludi na navstevu alebo ked ideme na vylet, pretoze tato dobrotka je...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Beef sushi
Pyré: Hrušky umyjeme a očistíme. Odstránime kôstky. Nakrájame na veľké kusy. Na rozpustenom masle...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený parmezánový košíček
Na suchú teflonovú alebo keramickú panvicu s priemerom cca 20 cm nasypať po celej ploche strúhaný parmazán...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marcipánové koláčiky s hruškami a mandľami
Na Veľkú noc som mala chuť vyskúšať nejaký nový dezert. Na tento som natrafila na jednom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šampiňóny v mletých guliach
Žampiony v mletém mase zůstanou krásně šťavnaté. Moje recepty najdete na http://inkitchenopen. blogspot. cz/
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chrumkavé krevety so slivkovou majonézou
Krevety očistíme, ale necháme na nich posledný článok – chvost. Očistené ich namarinujeme v sójovej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Raňajková inšpirácia na Troch zmrznutých
Ponúkam raňajkovú inšpiráciu, celkom aj nutrične vyváženú :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát s lososom a medovým nálevom
Najskôr pripravíme gravlax – soľ, cukor, kôpor, vodku, korenie, šťavu a kôru...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Treska s mandľami a so zemiakovou kašou
Ošúpané zemiaky nakrájame a uvaríme v osolenej vode domäkka.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rustikálne zemiakovo-syrové tortičky
Zemiaky v šupke dôkladne umyjeme a do 1/3 nakrojíme. Dáme piecť do rozohriatej rúry na 220...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor po alsasky
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vajíčkový šalát
Ahoj tu je môj další recept. Dnes som skúsila urobiť vajíčkový šalát. Je veľmi jednoduchí robí...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sieťkovaná omeleta
Navsteva za rohom a mame malo ciny co sme prave dokoncili... spravme ako robia nadlozme omeletou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelerový šalát „zazi“
Zeler zlejeme a mierne vytlačíme zvyšný nálev, nakrájame na rezance. Mrkvu a uhorku očistíme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Biftek z kapřího masa podle Petra Stupky
Zaujal mě recept z kreativní dílny pana Stupky, a to jeho osobní recept na kapří „biftek“...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažánové fusilli s paradajkovou omáčkou
Nakrájaný baklažán namočíme na 30 minút do osolenej vody. Medzitým predhrejeme rúru na teplotu 220 stupňov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Smrčkovcové risotto s kuracími prsiami
V lese som našiel po prvýkrát smrčkovce, tak toto mi prišlo ako vhodné využitie. (recept je...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fit- cheesecake
Chutná, nie až tak presladká a osviežujúca tortička. Zdravší spôsob slavného dezertu, ktorý sa...