Recept som vyčítala v českom časopise Katka.
15 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170-180 °C
na 170-180 °C
Postup
-
1
Cesto: Vajce zmiešame s cukrom a s roztopeným maslom, múkou, práškom do pečiva. Vypracujeme vláčne cesto, ktorým vyložíme tortovu formu /ktorá je vymazaná a vysypaná strúhankou/.
- 2
Náplň: Jablká ošúpeme, pokrájame na mesiačiky a uložíme ich na cesto vo forme. Zmiešame smotanu s vajcom, smotanou na šľahanie /ale nevyšľahanú/, pudingovým práškom a cukrom.
- 3
Jablká vo forme posypeme škoricou a zalejeme pudingovou zmesou. Upečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu