Tento recept mam od moje svagriny ,su naozaj dobre .
150
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
5 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Suroviny znetieme urobime 4 bochniky ,ktore rozvalkame a preložime ako listkove cesto s prava do lava a shora nadol .uplne jednoduche .dame do mikrotenoveho sačku a do chladničky od vecera do rana
- 2
Rano možme piect .rozvalkame postupne kazde cesto s ktoreho vykrajujeme pagačiky ja robim aj srdiečka je to pekne na oko aj na tanieriku pre hosti .nepotierat su mastne dost iba posypeme kminom sezamom makom alebo hrubou solou .Možme aj posolit povrchu.
- 3
Su vyborne k vinu ked dobre osolime budu chutit .MNAM ..Ja robim pol davky lebo je ich vela .okolo 80 ks
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
oprav..prosím..
sobne by som dala maslo, ale to už je mimo tohoto výborného receptu.