Foto: naduska2002
Suroviny
podľa toho koľko toho chcete robiť |
|
3-4 strúčiky (podľa toho či máte radi menej alebo viac štiplavé) |
|
1/4 - 1/2 podľa množstva cestovín |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
V jednom hrnci uvaríme cestoviny
- 2
V druhom rozpustíme maslo. Ďalej rozpučíme struky cesnakov. Posypeme bazalkou a zamiešame.
- 3
Cestoviny scedíme. Vysypeme ich do hrnca kde máme rozpustené maslo z cesnakom a poriadne zmiešame. Potom už iba posypeme nastúhaným parmezánom. Kto chce môže si to dochutiť cviklou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu