Cesnačky

naduska2002 - fotkanaduska2002, 1. februára 2014

Suroviny

 podľa toho koľko toho chcete robiť
3-4 strúčiky (podľa toho či máte radi menej alebo viac štiplavé)
1/4 - 1/2 podľa množstva cestovín
1 ČL
podľa chuti




Postup

  1. 1

    V jednom hrnci uvaríme cestoviny

  2. 2

    V druhom rozpustíme maslo. Ďalej rozpučíme struky cesnakov. Posypeme bazalkou a zamiešame.

  3. 3

    Cestoviny scedíme. Vysypeme ich do hrnca kde máme rozpustené maslo z cesnakom a poriadne zmiešame. Potom už iba posypeme nastúhaným parmezánom. Kto chce môže si to dochutiť cviklou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia