Mäsové guľky na pikantnej peperonáte
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 6. januára 2016
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 6. januára 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso ochutíme soľou a čiernym korením, pridáme vajce, hladkú múku a nasekaný čerstvý tymian, premiešame a tvarujeme guľky, ktoré potom vysmažíme v oleji.
- 2
Očistenú a umytú papriku nakrájame na malé kocky, ktoré urestujeme spolu s nakrájaným cesnakom na panvici, pridáme soľ, čili, kečup a krátko povaríme. Guľky podávame ešte teplé s paprikovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu