Lievance s kozím syrom a so zeleninou
Karol Sklenár
šéfkuchár penziónu Energetik v Demänovskej Doline, 10. apríla 2011
šéfkuchár penziónu Energetik v Demänovskej Doline, 10. apríla 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Z vajec, mlieka, múky, droždia, soli a trošky cukru pripravíme lievancové cesto a na panvici na oleji upečieme lievance. Do cesta môžeme pridať nasekanú papriku, paradajku a uhorku.
- 2
Lievance však môžeme piecť aj samotné, čerstvú zeleninu nasekáme najemno a použijeme ako doplnok.
- 3
Hotové lievance preložíme plátkami kozieho syra, z jogurtu, soli, korenia a citróna pripravíme rozmixovaním dresing, ktorý lievance zjemní.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu