Cviklové plátky s kozím syrom a chia dresingom
			   Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
		   
		   šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Uvarenú cviklu nakrájame na plátky a rovnomerne vykrojíme kolieska. Naplníme rozmiešaným kozím syrom ochuteným korením, soľou a tymianom.
- 2
 Chia semienka namočíme do vody asi na 10 minút. K semienkam pridáme olej a citrónovú šťavu. Vytvoríme konzistenciu dresingu a podávame s plnenými cviklovými plátkami.
Tiež syrom:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu