Cvikla s kozím syrom
Cvikla s kozím syrom

Cviklové plátky s kozím syrom a chia dresingom

Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
Cviklové plátky s kozím syrom a chia dresingom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

200 g (uvarená)
200 g (čerstvý krémový)
 (z mlynčeka)
1 hrsť
z 1/2 citróna
6 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarenú cviklu nakrájame na plátky a rovnomerne vykrojíme kolieska. Naplníme rozmiešaným kozím syrom ochuteným korením, soľou a tymianom.

  2. 2

    Chia semienka namočíme do vody asi na 10 minút. K semienkam pridáme olej a citrónovú šťavu. Vytvoríme konzistenciu dresingu a podávame s plnenými cviklovými plátkami.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: