Cviklové plátky s kozím syrom a chia dresingom
Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 8. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarenú cviklu nakrájame na plátky a rovnomerne vykrojíme kolieska. Naplníme rozmiešaným kozím syrom ochuteným korením, soľou a tymianom.
- 2
Chia semienka namočíme do vody asi na 10 minút. K semienkam pridáme olej a citrónovú šťavu. Vytvoríme konzistenciu dresingu a podávame s plnenými cviklovými plátkami.
Tiež syrom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu