Závitky z hroznových listov a syra

Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
Závitky z hroznových listov a syra
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

15 - 20 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Syr nakrájame na väčšie kocky a posypeme čiernym korením a zmesou čerstvých byliniek.

  2. 2

    Umyté a odkvapkané hroznové listy rozložíme, položíme na ne kocky syra a zabalíme do alobalu.

  3. 3

    Grilujeme asi desať minút. Alobal odstránime, list nadrežeme a podávame s bagetou

Diskusia k receptu

elixir
Vyzerá to skvele...škoda že nezoženiem hroznové listy... Možno by sa dalo skúsiť s niečim iným. No, pekná inšpirácia. :)
ivkamatko
Pre mňa to absolútne nevyzerá skvele. Asi by som to neskúšala.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia