Závitky z hroznových listov a syra
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Syr nakrájame na väčšie kocky a posypeme čiernym korením a zmesou čerstvých byliniek.
- 2
Umyté a odkvapkané hroznové listy rozložíme, položíme na ne kocky syra a zabalíme do alobalu.
- 3
Grilujeme asi desať minút. Alobal odstránime, list nadrežeme a podávame s bagetou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu