Omeleta s jarnou zeleninou
Peter Baboľ
šéfkuchár Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici, 24. mája 2015
šéfkuchár Grandhotela Praha v Tatranskej Lomnici, 24. mája 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajíčka vymiešame so smotanou a ochutíme. Do panvice rozpustíme maslo, urestujeme klíčky a na pásiky nakrájanú časť hrachových strukov.
- 2
Do panvice vlejeme vajíčka so smotanou a rolujeme omeletu. Balzamikový ocot s medom dáme variť, kým nezhustne, odstavíme a chladné zmiešame s olivovým olejom a pridáme nakrájanú reďkovku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu