(recepty podľa klikanosti)

prazdny

Zemiakový šalát s mätovou majonézou

Bezmäsité jedlá

Suroviny na nálev vyšľaháme spolu s 2 PL vody. Zemiaky dôkladne umyjeme, ošúpeme, nakrájame...

prazdny

Javorovo-citrónové mini cheesecakes

Koláče

Chutné a osviežujúce...

prazdny

Ovocné koláčiky s vanilkovým krémom

Koláče

Ak potrebujte rýchlo pripraviť skvelú maškrtu pre rodinku či nečakaných hostí, skúste naše ovocné koláčiky s vanilkovým krémom....

prazdny

Jarná zeleninová polievočka

Bezmäsité jedlá

prababička a babička, milujú aj moje deti

prazdny

Ananásovo- zázvorové smoothie

Nápoje

Osviežujúci nápoj, ktorý si často pripravujeme práve v tomto období keďže príjemne osvieži telo.

prazdny

Slivky pod čokoládovým cestom

Dezerty

Recept mám z nového Záhradkára, podľa obrázku sa mi zapáčil a tak som ho hneď vyskúšala....

prazdny

Glejovka podľa Hugha

Hovädzie mäso

Pripravená podľa receptu Hugha Fearnleyho-Whittingstalla, sympatického chlapíka, ktorý okrem toho, že varí, si...

prazdny

Ementálsky šalát

Bezmäsité jedlá

Recept je od Varecháčky @Helica, ktorá nám ho dovolila zverejniť. Zverejňujeme ho na základe dopytu...

prazdny

Morské kuriatko

Hlavné jedlá

Pôvodne som chcel predstaviť recept na morskú pannu na pekáči, ale v supermarketoch ich už dlhšie...

prazdny

Polievočka one season

Bezmäsité jedlá

Najprv si tekvicu ochutenú korením a spolu s gaštanmi necháme v rúre piecť zhruba 30...

prazdny

Jarný polievkový duet

Bezmäsité jedlá

Občas sa mi stane, že mám v obchode "veľké oči". Tak aj tentoraz, keď...

prazdny

Mini omeletky

Bezmäsité jedlá

S úsmevom ide všetko ľahšie... aj raňajky do bruška :-)

prazdny

Sunny kiss

Nápoje

nealkoholický sladko-kyslý drink

prazdny

Jahňacia korunka v pistáciovej kôrke s gratinovanými zemiakmi

Hlavné jedlá

To najlepšie z dobrého a najkrajšie z pekného... tak vyzerá stôl, ktorý starostlivo a s nadšením prestierajú...

prazdny

Hubovo-zeleninový nakladaný šalát

Bezmäsité jedlá

Nálev: z vody, octu, cukru a nakladačov uvaríme klasický nále

prazdny

Plnené vajcia so syrom a pečeňovou paštétou

Bravčové mäso

Vajíčka olúpeme, pozdĺžne prekrojíme na polovicu a žĺtky vyberieme. Bielky uložíme na misu. Žĺtky...

prazdny

Šalát zo zeleniny a z quinoy

Bezmäsité jedlá

Quinou preberieme, dáme do sitka a niekoľkokrát prelejeme horúcou vodou. Necháme odkvapkať. Potom ju...

prazdny

Bombašky

Bezmäsité jedlá

Neviem čo by som Vám k tomuto receptu povedala. Asi len popriať šťastie a dobrú chuť....

prazdny

Moje veľkonočné vajíčka

Bezmäsité jedlá

Vždy sa veľmi teším na Veľkú noc - asi preto, že je to príchod nového života,...

prazdny

Šlehačkové lívanečky nekynuté

Dezerty

Vše dáme do mísy a metlou promícháme. Na lívanečníku pozvolna upečeme lívanečky na troše oleje...

prazdny

Sójové rezance v pivovom cestíčku

Bezmäsité jedlá

toto je obdoba kuracích raráškov alebo lyžičkových rezňov

prazdny

Zemiakové rezne plnené kelom

Bezmäsité jedlá

Umyté zemiaky uvaríme, ošúpeme popučíme, pridáme múku soľ vajce a spracujeme na cesto. Rozdelíme ho na osem...

prazdny

Ako zvýrazniť chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom

Bezmäsité jedlá

Umocnite chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom.

prazdny

Žemličky s ovocím

Koláče

Recept na tieto žemličky som si odfotila z časopisu. Názov receptu je "Jahodové scones". Angličtinu...

prazdny

Kapustový americký „páj“

Bezmäsité jedlá

Kapusta je malá lekáreň. Navyše aj jednoduchým surovinám pridáva nové chuťové rozmery. Vedeli to už...

prazdny

Cestoviny „Carbonicelli“

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme, odstavíme ich a scedíme. Olúpeme cibuľu, nakrájame ju a dáme ju orestovať...

prazdny

Sendviče templblekova

Hovädzie mäso

(ja ho volám templblekova) Je od 1. americkej veľvyslankyne v čase po revolucii. Počula som ho a...

prazdny

Hríbové knedličky s gorgonzolou

Bezmäsité jedlá

Žemle pokrájame na tenšie plátky, osolíme a okoreníme a zalejeme horúcim mliekom. Huby pokrájame na...

prazdny

Fumottoni s Mattonkou

Nápoje

Komerčný recept

prazdny

Jablkovo-slaninová fašírka

Hovädzie mäso

Fotkou veľmi neohúri, ale chuť má skvelú :)