Zeleninová kaša s bravčovou pečeňou

claudiadel - fotkaclaudiadel, 28. júla 2014

Tento recept som vymyslela z potravín, ktoré som našla v chladničke. Vzniklo z toho takéto ľahké jedlo :)

3
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Zeleninová kaša:
500 g
1 ks
2 ks
2 ks
Pečeň:
600 g




Postup

  1. 1

    Príprava zeleninovej kaše : očistíme, nakrájame na kocky zeleninu, dáme do hrnca, pridáme vodu, soľ a uvaríme do zmäknutia. Po uvarení vylejeme vodu, pridáme konzervu hrášku, lolivový olej, sušené bylinky na chuť, ja som pridala sušenú bazalku a pomiešame, resp trošku poroztláčame.

  2. 2

    Ku tejto kaši si môžte spraviť ľubovoľné mäso. Ja som mala doma po ruke bravčovú pečeň, ktorú som osmahla na oleji s cibuľou, pridala vodu a dusila.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia