Foto: claudiadel
Tento recept som vymyslela z potravín, ktoré som našla v chladničke. Vzniklo z toho takéto ľahké jedlo :)
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Príprava zeleninovej kaše : očistíme, nakrájame na kocky zeleninu, dáme do hrnca, pridáme vodu, soľ a uvaríme do zmäknutia. Po uvarení vylejeme vodu, pridáme konzervu hrášku, lolivový olej, sušené bylinky na chuť, ja som pridala sušenú bazalku a pomiešame, resp trošku poroztláčame.
- 2
Ku tejto kaši si môžte spraviť ľubovoľné mäso. Ja som mala doma po ruke bravčovú pečeň, ktorú som osmahla na oleji s cibuľou, pridala vodu a dusila.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu