Foto: sjuz
Minule robil Talian v TV, tak som dostala chuť.... :))
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bôčik nakrájame na tenké plátočky. Napichneme na špajle, a na sucho orestujeme na panvici, alebo na grile. Počas restovania osolíme a okoreníme. Mierne.
- 2
Kým sa bôčik restuje, môžeme si na teflónovej panvici nachystať omáčku: Nasypeme cukor, škoricu, necháme 2-3 min. ohriať, pridáme šťavu z citróna a pomarančový džús. Za občasného miešania necháme zhustnúť na omáčku.
- 3
Viem, aj mne sa to zdalo spočiatku zvláštne - kombinácia sladko-kyslej omáčky a mäso... Ale môžem povedať, že je to vynikajúce! A k tomu dobré vínko....:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
hanina - myslím, že keby sa tá kuracinka ešte ugrilovala na ohníku, bude to super.
kimlo - tak vínko....no - to si vyberáme :) Pijeme len slovenskú produkciu - myslím si, že máme skvelé vína. V piatok sme si zaobstarali 2 fľašky Cabernet sauv. rose - Mrva Stanko - teraz sa stal v Paríži absolútnym víťazom v kategórii ružových vín :
www.vino-obchod.sk/sk/slovenske-vino/vino-mrva-stanko/samp...
Škoda len, že sa nedalo viac fliaš....ale zasa, na druhej strane môžeme byť radi, že vôbec nejaké máme:))