Postup
-
1
Odmastený vývar z mäsa precedíme cez to najmenšie sitko a odložíme do chladu.
- 2
Olúpané rajčiaky, z ktorých sme odstránili semienka a vodu, rozkrojíme na polovice a necháme ich odkvapkať na silonovom site prerezanou plochou dole. Tieto rajčiaky potom pokrájame nadrobno, rozmixujeme, okoreníme, osolíme a pridáme smotanu na šľahanie, premiešame a dáme do chladničky stuhnúť.
- 3
Keď zmes stuhne, tak z nej naberačkou vytvoríme 4 bochníky. Každý bochník položíme na osobitný tanier a okolo nalejeme vývar z mäsa. Na vrchy bochníkov, ktoré vyčnievajú z polievky, nasypeme nasekanú petržlenovú vňať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu