Morka na barackovici
Peter Szlovák
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie prsia nakrájame na tenké rezančeky a osolíme. Na horúcom oleji upečieme. Okoreníme a pridáme kompótovú šťavu.
- 2
Keď je mäso mäkké, pridáme na kocky nakrájané ovocie a papriku. Posypeme múkou, pomiešame a podlejeme pálenkou.
- 3
Necháme povariť, ochutíme s citrónovou šťavou a kôrou. Podávame s dusenou ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu