Tortilla s jablkom a hubami
			   Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 9. septembra 2015
		   
		   šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 9. septembra 2015

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Nadrobno nakrájanú cibuľu dáme speniť na olej a potom pridáme nakrájané huby. Spolu urestujeme, až kým huby nezmäknú. 
- 2
Potom pridáme na stredné kocky nakrájané jablko a len ho prehrejeme, aby bolo chrumkavé. Osolíme, okoreníme. 
- 3
Na ohriatu tortillu uložíme zmes, posypeme rukolou a prelejeme smotanou. Zabalíme a prekrojíme na polovicu. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu