Tortilla s jablkom a hubami
Ivan Štefula
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 9. septembra 2015
šéfkuchár hotela Magnus v Trenčíne, 9. septembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno nakrájanú cibuľu dáme speniť na olej a potom pridáme nakrájané huby. Spolu urestujeme, až kým huby nezmäknú.
- 2
Potom pridáme na stredné kocky nakrájané jablko a len ho prehrejeme, aby bolo chrumkavé. Osolíme, okoreníme.
- 3
Na ohriatu tortillu uložíme zmes, posypeme rukolou a prelejeme smotanou. Zabalíme a prekrojíme na polovicu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu