Kuracia pečienka
Kuracia pečienka

Pečienky s medvedím cesnakom

hviera - fotkahviera, 21. apríla 2018
Pečienky s medvedím cesnakom
Foto: hviera

Keď je sezóna medvedieho cesnaku, tak je medvedí cesnak vo všetkých mojich jedlách, vrátane rannej praženice alebo večernej avokádovej nátierky.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji alebo masti opražíme nakrájanú cibuľku, a pridáme kuracie pečienky. Zakryjeme a podusíme cca 15 - 20 minút.

  2. 2

    Keď je pečienka hotová, pridáme soľ, majorán a nakrájaný medvedí cesnak, a ešte nejaké 2 minútky podusíme. Hotovo. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

haji
Jednoduché, rychlé a chutné jídlo s mackovým cesnakom je aktuální volba, díky za receptík!
1x hviera
motyka
Pečienku nerobím často, ale toto vyskúšam. "Macka" mám v chladničke.
1x hviera
jack
Aj ja mám "macka"v chladničke.A dokonca aj pečienku v mrazničke.Škoda,že som rp nenašla skôr.Ale ukladám.
1x hviera




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia