Pečienky s medvedím cesnakom
Foto: hviera
Keď je sezóna medvedieho cesnaku, tak je medvedí cesnak vo všetkých mojich jedlách, vrátane rannej praženice alebo večernej avokádovej nátierky.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji alebo masti opražíme nakrájanú cibuľku, a pridáme kuracie pečienky. Zakryjeme a podusíme cca 15 - 20 minút.
- 2
Keď je pečienka hotová, pridáme soľ, majorán a nakrájaný medvedí cesnak, a ešte nejaké 2 minútky podusíme. Hotovo. Podávame s ryžou.
Tiež kuracia pečienka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu