prazdny

Hlivo-rezanečka

Cestoviny

Jednoduchý a rýchli recept pre tých, čo rovnako ako ja každodenne zápasia s tým "čo si...

prazdny

Zapečený karfiolový mozoček

Hlavné jedlá

Karfiol s vajíčkami zapekaný v jenskej mise alebo v remoske.

prazdny

Segedinské bravčové kotlety.

Bravčové mäso

hľadal som recept na sikulké bravčové rebierko a našiel som tento ktorý občas robievala moja neb. mamka....

prazdny

Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta

Bezmäsité jedlá

Slivkové gule, hoci sladké, sú na Slovensku obľúbené ako hlavný chod, pričom sa stali symbolom domácej pohody a kuchyne plnej rodinnej atmosféry....

prazdny

Perkelt z kapra

Hlavné jedlá

Kapra najskôr očistíme, vypitveme, rozkrojíme na polovice, osolíme a hlavu s plutvami odsekneme.

prazdny

Pastierske jahňacie rebrá a fašírky z podbrušiny

Hlavné jedlá

Jednoduché jahňacie rebrá, ktoré si aj pastier oviec dokáže ľahko urobiť. Dnes som pripravila aj...

prazdny

Vajcia s cibuľovo-smotanovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Chutný a jednoduchý recept s novými zemiačikmi...

prazdny

Kapr podle prababičky

Hlavné jedlá

Naši prapředkové si docela labužničili. Jejich všední recepty jsou dnes (co se týká cen použitých ingrediencí)...

prazdny

Kuracie stehná v kokosovo-citrónovej omáčke

Kuracie mäso

Jemné a svieže kuracie stehná v kokosovo-citrónovej omáčke. Vyskúšajte tento recept s ryžou SOS Basmati.

prazdny

Pasta s pečeňou a šampiňónmi

Cestoviny

Maslo roztopíme v panvici a do sklovita na ňom opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šunku, pridáme...

prazdny

Odložená krkovička

Bravčové mäso

V našej rodine máme veľmi radi krkovičku, preto som vždy rada nejakej obmene.

prazdny

Kuracia kokosová polievka

Kuracie mäso

Do rozohriateho woku nalejeme trochu oleja. Pridáme karí pastu a na rezančeky nakrájanú papriku. Chvíľu...

prazdny

Zelerová polievka s cícerom

Večera

Zdravá a výživná polievka...

prazdny

Krémová rybacia polievka

Večera

V chladnejších dňoch sa zohrejte špecialitou z Nórska - krémovou rybacou polievkou.

prazdny

Bazalkové guľky

Hovädzie mäso

Recept na toto jedlo mam uz velmi davno. Videla som ho v jednom casopise.

prazdny

Chlodnik statkářský – Chłodnik z zaścianka

Bezmäsité jedlá

Na úvod – zaścianek byl, v dobách dávno minulých, malý šlechtický statek kdesi...

prazdny

Cestovinový šalát na víne

Bravčové mäso

Včera večer som trošku experimentovala a podarilo sa.

prazdny

Frito-misto

Hlavné jedlá

Tento recept patrí k mojim obľúbeným, pretože mám rada zdravé jedlá, a toto jedlo je...

prazdny

Bezlepkové lokše s kačacou pečienkou a karamelizovanými jablkami

Hlavné jedlá

K jeseni bezpochyby patria hody a ku hodom pečené husi, kačice, kapusta a v neposlednom rade lokše. Tie v bezlepkovej verzii si môžete jednoducho pripraviť z našej zmesi aj vy doma....

prazdny

Zapekaná bravčová panenka v slaninke

Bravčové mäso

Vynikajúci a pokojne aj slávnostný obed z bravčovej panenky obalenej v slanine....

prazdny

Kuracie nugety

Kuracie mäso

Kuracie prsia nakrájať (naklepať) na menšie kúsky. Jugurt osoliť, okoreniť a zaliať ním kuracie prsia....

prazdny

Beluga šošovica s limetkovou ryžou a tofu z jedného hrnca

Bezmäsité jedlá

Milujem tieto spojenia chutí! Beluga šošovica s limetkovou ryžou a tofu je jednoduchý a veľmi chutný recept z jedného hrnca, ktorý môžete servírovať do pol hodinky....

prazdny

Jehněčí s pohankovým kubou a liškami – Jahňacina s pohánkou a kuriatkami

Hlavné jedlá

Umyté a osušené jahňacie stehno prešpikujeme slaninou a cesnakom. Mäso opečieme na masti. Vyberieme ho a v...

prazdny

Špagety pro skromné lidičky :-)

Kuracie mäso

Tento recept dělám, když potřebuji narychlo něco udělat. Ochutnala jsem ho poprvé od švagrové na...

prazdny

Bulharský hovädzí závitok

Hovädzie mäso

ďalší zo svokrinej zbierky

prazdny

Medvedia kapusta

Hlavné jedlá

recept mám od svojej starkej, pripomína mi leto a detstvo a polievka je vhodná pre diabetikov

prazdny

Kačacina tandoori s vyprážanou polentou a pak choi

Hlavné jedlá

Kačacie prsia umyjeme, osušíme a očistíme kožu. Kožu nakrojíme na pásiky, osolíme a okoreníme....