Culina Mediterranea III.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Baklazan umyjeme, ocistime, pozdlzne narezeme na platky, ugrilujeme na 4 pol. lyziciach olivoveho oleja.
- 2
Na zbyku oleja oprazime telacie rezne ( z oboch stran asi 2 minuty), oblejeme bielym vinom, osolime, okorenime a dusime asi 4 minuty. Ulozime do ohnovzdornej misy.
- 3
Na telacie rezne rozlozime platky sunky, polejeme paradajkovou stavou, posypeme posekanou bazalkou. Oblozime baklazanom a nakoniec pecorinom. Pecieme v peci asi 4 minuty pri teplote 200°C. Prelozime na tanier, zalejeme paradajkovou stavou a posypeme bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu