Jahňacina so špenátom

podravka - fotkapodravka, 13. mája 2016
Jahňacina so špenátom
Foto: podravka

Komerčný recept
Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.

4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

800 - 1000 g
3 PL
2 čl
500 g
1 zväzok
3 strúčiky
1 čl
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kúsky a dáme na rozpálený oheň.

  2. 2

    Po prudkom opražení prikryjeme a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Ku koncu dusenia posypeme ochucovadlom Podravka pridáme nahrubo nakrájaný špenát, cibuľku nakrájanú na krúžky, cesnak, papriku a vodu (asi 300 ml).

  4. 4

    Prikryjeme, necháme zovrieť a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dosolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: