Komerčný recept<br /> Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.
porcie
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mäso nakrájame na kúsky a dáme na rozpálený oheň. 
- 2
Po prudkom opražení prikryjeme a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne. 
- 3
Ku koncu dusenia posypeme vegetou, pridáme nahrubo nakrájaný špenát, cibuľku nakrájanú na krúžky, cesnak, papriku a vodu (asi 300 ml). 
- 4
Prikryjeme, necháme zovrieť a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dosolíme a posypeme petržlenovou vňaťou. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu