Jahňacina so špenátom

podravka - fotkapodravka, 13. mája 2016 15:50
Ďalšie recepty »
Jahňacina so špenátomFoto: podravka

Komerčný recept
Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.

4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso nakrájame na kúsky a dáme na rozpálený oheň.

  2. 2

    Po prudkom opražení prikryjeme a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Ku koncu dusenia posypeme ochucovadlom Podravka pridáme nahrubo nakrájaný špenát, cibuľku nakrájanú na krúžky, cesnak, papriku a vodu (asi 300 ml).

  4. 4

    Prikryjeme, necháme zovrieť a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dosolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist