Komerčný recept
Jahňacie mäsko a špenát je to pravé jarné občerstvenie na vašom stole. Jednoduchá príprava v kombinácii s
vhodnými koreninami uspokojí rafinované kulinárske chute.
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 - 1000 g |
|
3 PL |
|
2 čl |
|
500 g |
|
1 zväzok |
|
3 strúčiky |
|
1 čl |
|
|
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kúsky a dáme na rozpálený oheň.
- 2
Po prudkom opražení prikryjeme a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne.
- 3
Ku koncu dusenia posypeme ochucovadlom Podravka pridáme nahrubo nakrájaný špenát, cibuľku nakrájanú na krúžky, cesnak, papriku a vodu (asi 300 ml).
- 4
Prikryjeme, necháme zovrieť a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby dosolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: