2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky očistiť a vložiť do vymastenej remosky. Posoliť, podliať trochu vodou.
- 2
Na masle a arašidovom masle osmažiť nakrajaný pór a stopky šampiňónov. Posoliť, pokoreniť. Inak fantázii sa medze nekladú. Pridať pretretú pečienku.
- 3
Na spodok šampiňóna dať kúsok slaninky, naplniť plnkou prikryť plátkom slaninky a poukladať na udusené zemiaky. Asi o 10 min. prikryť snehom z bielkov zmiešaným so syrom. Zapiecť a jesť. Môj výmysel a super, manželovi veľmi chutilo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pá