Kapor na hubách a smotane

Jozef Hrubovčák
Humenné, 16. novembra 2009
5
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 porcií
3 vrecká
750 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Naporciované mäso z kapra najprv v mise okoreníme, osolíme a obalíme v hladkej múke. Potom porcie rybaciny naukladáme na nachystaný pekáč, na oleji ich opečieme z oboch strán a vyberieme ich na tanier.

  2. 2

    Do zvyšného oleja na pekáči položíme huby, podusíme ich a nakoniec zalejeme sladkou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Po krátkom povarení pridáme do masy uvarenú ryžu.

  3. 3

    Nakoniec všetko jemne premiešame a servírujeme na taniere, pričom na vrch ryže ukladáme porcie kapra.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia