5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Naporciované mäso z kapra najprv v mise okoreníme, osolíme a obalíme v hladkej múke. Potom porcie rybaciny naukladáme na nachystaný pekáč, na oleji ich opečieme z oboch strán a vyberieme ich na tanier.
- 2
Do zvyšného oleja na pekáči položíme huby, podusíme ich a nakoniec zalejeme sladkou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Po krátkom povarení pridáme do masy uvarenú ryžu.
- 3
Nakoniec všetko jemne premiešame a servírujeme na taniere, pričom na vrch ryže ukladáme porcie kapra.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu