Jahňacie kotlety
Jahňacie kotlety

Jahňacie kotletky s cibuľovou omáčkou

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
Jahňacie kotletky s cibuľovou omáčkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

16 ks
2 viazaničky
100 g
300 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahňacie kotletky zbavíme kostí a napichneme na ihlu. Osolíme a okoreníme. Opečieme z oboch strán a dáme do rúry na 10 minút.

  2. 2

    Z výpeku z mäsa pripravíme cibuľovú omáčku pridaním čili, kečupu, vývaru a mladej cibuľky. Spolu premiešame a prelejeme hotové kotlety. Tanier dozdobíme krátko opečenými šampiňónmi.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@Marienka44 (10.11.2017 09:24)

Dobrý deň, jahňacie kotlety predáva napríklad Metro a niekedy ich dostať aj v Lidli.