Jahňacie kotletky s cibuľovou omáčkou
Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahňacie kotletky zbavíme kostí a napichneme na ihlu. Osolíme a okoreníme. Opečieme z oboch strán a dáme do rúry na 10 minút.
- 2
Z výpeku z mäsa pripravíme cibuľovú omáčku pridaním čili, kečupu, vývaru a mladej cibuľky. Spolu premiešame a prelejeme hotové kotlety. Tanier dozdobíme krátko opečenými šampiňónmi.
Tiež jahňacie kotlety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@Marienka , u mäsiara predávajú kotlety :-)
Dobrý deň, jahňacie kotlety predáva napríklad Metro a niekedy ich dostať aj v Lidli.