Jahňacie kotlety
Jahňacie kotlety

Jahňacie kotletky s cibuľovou omáčkou

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 9. novembra 2017
Jahňacie kotletky s cibuľovou omáčkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

16 ks
2 viazaničky
100 g
300 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahňacie kotletky zbavíme kostí a napichneme na ihlu. Osolíme a okoreníme. Opečieme z oboch strán a dáme do rúry na 10 minút.

  2. 2

    Z výpeku z mäsa pripravíme cibuľovú omáčku pridaním čili, kečupu, vývaru a mladej cibuľky. Spolu premiešame a prelejeme hotové kotlety. Tanier dozdobíme krátko opečenými šampiňónmi.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
@Marienka44 , jahňacie kotlety dostaneš aj u dobrého mäsiara, v špecializovaných predajniach s jahňacím a baraním mäsom alebo sa pozri na inzeráty v Bazos.sk, pre Teba najlepšie v Trnave a v okolí, dalej inzeráty Farmicka.sk, alebo v e-shopoch - internetových predajniach Lokapetit.sk a dovezú Ti ho až domov a aktuálne predávajú aj v Metre.
Celkom ma táto príprava zaujala.My lúbime kotlety a toto by bol pre nas nový spôsob :-) To musím dať čilli,alebo môže byť aj Isot? Dakujem za odpoved.

Pridaj komentár k receptu: