Pečené pstruhy s paprikou a paradajkami
Štefan Benďák
šéfkuchár hotela Mikado v Nitre, 10. júna 2014
šéfkuchár hotela Mikado v Nitre, 10. júna 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené, umyté a osušené pstruhy osolíme a okoreníme. Opečieme ich z každej strany dve minúty a dopečieme 10 minút v rúre.
- 2
Na zvyšnom oleji osmažíme cibuľu a cesnak. Pridáme nakrájanú papriku a potom paradajky. Dochutíme a povaríme päť minút. Servírujeme s nasekanou pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu