
Ovocný šalát s kuracinou
Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa....

Tereyağlı yeşil fasulye - Zelená fazuľka na masle
Dalšia chutná variácia zelenej fazuľky...

Krúpy a pohánka s mäsovými guľkami na leče
Možno to poznáte blíži čas kontrol u lekárov a treba aspoň dva týždne sa stravovať striedmo...

Diviačie mäso s medom a bylinkami
Inšpirovala som sa: http://varecha. pravda. sk/recepty/diviacie-maso-na-vine-s- medom/1715-recept. html

Bravčová pečeň zo Székelyhídu
Objavila som krásny, jednoduchý, rýchly a veľmi chutný recept na No. Salty. Bravčová pečeň...

Blato na ohni
Tento jednoduchý a sýty recept vznikol jedného slnečného dňa ďaleko od našej rodnej zeme smerom na východ....

Môj jednoduchý milovaný losos
Konečne vám sem pridávam aj rybku! Zbožňujem ich, takisto tuniaka, tresku, sardinky... aach...

Šampiňónové penne s tofu a paprikou
Cestoviny penne s dusenými plátkami šampiňónov, červenou paprikou, kockami údeného tofu a voňavým sušeným tymiánom....

Tvarohovo- pudingová žemľovka s hruškami - fotorecept
Mala som doma staršie pečivo a tvaroh, ktorý som musela minúť. Rozhodla som sa spraviť...

Plnená paprika ryžová
Keď robím doma plnenú papriku, tak s mäsom môžeme my s priateľom, keď ju...

Špargľa v bôčikovom opasku zapečená so zemiakmi
Konečne sa objavila v obchodoch špargľa, tak som urobila takýto obed.

Pečené rebierka marinované v čiernom pive
Rebierka nakrájame na porcie a pridáme všetky ingrediencie, premiešame a dáme piecť na 160 °C domäkka.

Mäsové taštičky s kapustou
Cesto si urobím podľa tohto receptu:http://varecha. pravda. sk/recepty/univerzalne-cesto-na-pirohytastickyknedlicky/56872-recept. html

Bravčové čudo v zemiakovej placke
Na tento recept som narazil úplnou náhodou. Začul som ho na zastávke autobusu, skúsil som...

Krabie tyčinky
Ak budete niekedy chytať krabov (nie do pasce) ale ručne s pomocou malého sitka, nedávaje ich...

Mäsovo-zeleninový vývar s tajomstvom namiesto rezančekov
Každý má ten svoj recept na nedeľnú polievočku :-) A čo recept, to poklad :-) Ale...

Zeleninové soté s kuracinkou
Každý z nás pozná soté bravčové, hovädzie či hydinové. Ale ja som si zmyslela zeleninové....

Paradajková kapusta s údeným bravčovým mäsom
Chuťovka mojej dcérky bábiky Angie. Dovoľujem si Vám predstaviť môj variant, tentoraz s údeným mäsom....

Plnené párky
Už vás nebaví pripravovať párky tradičným spôsobom a hľadáte nejakú novú inšpiráciu, ako ich pripraviť? Tu...

Divinový guláš so šípkami a s viedenskou guľkou
Nakrájanú cibuľu opečieme na masti, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a orestujeme...

Jelení chrbát v chrumkavej kôrke
Rúru predhrejeme na 250 stupňov Celzia. Jelení chrbát potrieme korením, borievkami a obložíme plátkami slaniny....

Kešu mrkvové karí
Na oleji restujeme dohnedkava nakrajanu cibulu, zazvor a cesnak. Potom pridame kurkumu, koriander a...

Kuracie kúsky na hríboch
Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu urestujeme dozlata na rozpálenom oleji, pridáme na kúsky pokrájané kuracie prsia, osolíme a okoreníme....

Čína á la Táňa
Tento recept už mám niekoľko rokov a včera som si naň spomenula. Keď je tak teplo...

Mäsové guľky, polenta a Bhurji
Toto jedlo som robil už minulý týždeň a s láskou na neho spomínam :-)

Pstruh na citrónovom masle
Ked ryba, vždy čerstvá a nie mrazená plná vody. A ked sladkovodná, prečo nie pstruh.