Zemiaky plnené bryndzou

renka73 - fotkarenka73, 22. septembra 2012
Zemiaky plnené bryndzou
Foto: renka73
30 minút
na 225 °C

Suroviny

6-7 ks
200 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme v šupke a dáme vychladnúť.Vyhladnuté ošúpeme,prerežeme po dĺžke na poli a vydlabeme stred.

  2. 2

    Zemiaky plníme bryndzou,nakrájanou cibuľkou a pokrájanou slaninou.

  3. 3

    Poukladáme na plech s papierom na pečenie.Vydlabance dáme tiež na plech a posypeme bryndzou,cibuľkou a slaninou.Pečieme v predhriatej rúre.

Diskusia k receptu

mlsalka
vydlabance by som zmiešala s bryndzou a tak naplnila :-) inak toto je moje oblubene jedlo
tilau
mňam aj ja by som sa ponúkla :D
boxik
Zemiaky ,teda ich pestovanie ,je môj koníček a tento rok aj keď ich bolo menej sú krásne ,takže vďaka za tento jednoduchý a aj keď som to ešte nejedol, určite výborný jednoduchý recept,čo rozšíri ich využitie.
sneica
wáááw a s acidkom v pohari jedna báseň...:)
olibabka
Veľká dobrota!!! Nové zemiačky netreba ani variť,ani šúpať! Mňam!
lasagna1
Už aj idem upiecť.Len ma trápi jedna vec.Ja mám pole blízko,ale kde budú krájať zemiaky ľudia z mesta!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia