Prekladané zemiaky s pečenou krkovičkou fotorecept
Foto: hviezdickaz
Postup
-
1
Krkovičku vcelku osolíme, okoreníme, posypeme rascou, paprikou, sušeným cesnakom. Podlejeme vodou, pridáme trochu masti a dáme upiecť.
-
2
Zemiaky nakrájame na plátky, osolíme ich a prekladáme slaninou a cibuľou. Pokračujeme, až kým neminieme všetky suroviny.
-
3
Posypeme bylinkami (napr. rozmarínom, tymiánom a pod.) a dáme piecť.
-
4
Zhruba po polhodinke pečenia ich zalejeme smotanou na šľahanie a necháme dopiecť.
-
5
Podávame s kapustovou čalamádou - recept tu : http://varecha.pravda.sk/recepty/kapustova-calamada-/31071-recept.html .
Vypada to velmi chutne,koreniny su dobre skombinovane,a samozrejme krkovicka je vyborna ci uz
na pecenie,alebo smazenie a dokonca aj na varenie
trebars do kapustnice.Gratulujem tvoje jedlo nema chybu