prazdny

Trošku iné kávové muffinky

Koláče

Moje prvé muffinky :)

prazdny

Tuniak à la georgii

Nátierky

Veľmi sýte a rýchle predjedlo...

prazdny

Smažené kapustové závitky

Bravčové mäso

Uvarené kapustové listy natrieme kremžskou horčicou, uložíme na ne plátky šunky a syra, na to...

prazdny

Liptovské vajce

Bezmäsité jedlá

recept pochádza od mamičky z Liptova

prazdny

Hubové placky

Bezmäsité jedlá

Droždie vymiešane v teplej vode, pridáme cukor, múku, soľ a vypracujeme cesto. Pod...

prazdny

Tekvicová cavolo nero polievka s krutónmi

Večera

Tekvicu ošúpeme a nakrájame na 2 cm kúsky. Ostatnú zeleninu a šampiňóny očistíme a nakrájame.

prazdny

Jablkovo-orechové muffiny

Koláče

Hľadáte sladké potešenie, ktoré je rýchle, jednoduché a chutí vždy skvelo? Jablkovo-orechové muffiny sú ideálnou voľbou!...

prazdny

Makové polmesiace

Hlavné jedlá

Tento kolac sa pripravi velmi rychlo a jednoducho. Dala mi ho znama, pretoze mi svojou vynimocnou stavnatou...

prazdny

Cestoviny na zelenej tráve

Cestoviny

Uvarime si cestoviny v osolenej vode al dante. Medzy tym si na panvici rozpustime maslo pridame smepat...

prazdny

Skvelá brokolicová polievka

Bezmäsité jedlá

Najprv sa dá variť voda potom sa nakrája 1 mrkva , 1 zemiak a polovicu 0/5 brokolice...

prazdny

Môj kváskový špaldový chlieb pečený vo forme

Chlieb

Prípravu štartéra spravíme 3-4 h pred miesením cesta (podľa teploty v miestnosti). Vymiesenie cesta: Do stredne veľkej misy...

prazdny

Cestoviny s Alfredo omáčkou a krevetami po mojom

Cestoviny

Náhodou som naďabil na nové talianske cestoviny (vraj je ich vyše 700 druhov) s pomenovaním „gigli“....

prazdny

Plnené cestoviny na spôsob lasagne

Bravčové mäso

Vyhrala som veľké balenie dutých cestovín vo farbách talianskej trikolóry, plnila som ich klasickými omáčkami ako na lasagne....

prazdny

Hríbovo-hubová torta Máryška Šedivá

Hlavné jedlá

Použila som v tomto recepise väčší počet surovín a možno zdanlivo na prvý pohľad neladiacich chuťovo...

prazdny

Opekaná ryža s ananásom

Bezmäsité jedlá

Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....

prazdny

Marinovaná minimozzarella

Bezmäsité jedlá

Skvelá chuťovka, ktorú rýchlo nachystáte a už o pár hodín môžete vychutnávať....

prazdny

Francúzsky toast s tofu a ovocím

Dezerty

Tofu nakrájame a spolu s mliekom, cukrom, vanilkou a citrónovou kôrou rozmixujeme v kuchynskom robote....

prazdny

Cupcakes so Stužovačmi Liana

Koláče

Stužovače Liana sú bez umelých farbív a ich príprava je naozaj jednoduchá a rýchla. Cupcakes tak vytvoríte aj na poslednú chvíľu....

prazdny

Vianočný koláč

Koláče

Je to pre nás klasický vianočný koláč, ktorý na stole nesmie chýbať.

prazdny

Koláč s cibuľovo-smotanovým krémom

Bezmäsité jedlá

Cesto na koláč pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencii a vypracovaním hladkého cesta. Cesto preložíme do menšieho plechu...

prazdny

Čerešňové potešenie

Dezerty

Jednoduchý rýchly koláčik, keď zostalo veľa čerešní.

prazdny

Hubové kysnuté bochníčky s bylinkovým maslom

Bezmäsité jedlá

Cesto: Z vlažného mlieka, cukru, zo soli a z droždia pripravíme kvások. Preosiatu múku dáme...

prazdny

Kuracia bryndza

Bezmäsité jedlá

pre 4 osoby na raňajky stačí: štvrť litra mlieka, 2 vajíčka, štipka soli, čierneho...

prazdny

Zeleninový šalát s feniklom

Bezmäsité jedlá

Zeleninové šaláty sú veľmi vďačným ľahkým jedlom. A ak sa tam "vpašuje" fenikel, je to...

prazdny

Kukuričný nákyp s brokolicou

Bezmäsité jedlá

Tento recept dodá energiu a ešte si skvelo pochutíte.

prazdny

Klíčky napr. do šalátu

Bezmäsité jedlá

Keďže máme hypermarket ďaleko a menej zeleniny, skúsila som si vypestovať domáce klíčky, fotku sa mi...

prazdny

Pastiera Napolitana (pastiersky neapolský koláč)

Koláče

Typický pastiersky neapolský koláč sa pripravuje predovšetkým v období Veľkej noci, no ja ho robievam hlavne v zimnom období a pomerne často....

prazdny

Špargľa so zeleninou básničková

Bezmäsité jedlá

Sezóna špargle je už asi ta tam, ale dá sa spraviť aj zo zamrazenej alebo zavarenej....

prazdny

Karamelovo-croissantový nákyp

Dezerty

Rúru predhrejeme na 180 °C.