Kuracie rezne s údeným a so šunkou

redakcia - fotkaredakcia, 1. marca 2010

Suroviny

4 ks
150 g
400 g
4 ks
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Rezne naklepeme, zmiešame olej s roztlačenými strúčikmi cesnaku a korením, zmesou potrieme jednu stranu kuracích rezňov a necháme hodinu odležať v chladničke. Medzitým odoberieme 4 plátky šunky a dáme ich bokom, zvyšok šunky a údené mäso nakrájame na tenké prúžky. Vyberieme rezne, dáme na ne plátok šunky, plátok syra, niekoľko prúžkov údeného mäsa, stočíme do rolky a zopneme špáradlami.

  2. 2

    Vkladáme do zapekacej misky. Na rezne nasypeme zvyšok údeného mäsa a šunky, môžeme podliať troškou vody a dáme piecť do vyhriatej rúry.

  3. 3

    Pečieme približne hodinu pri teplote 200 o C. Ako príloha je výborná zemiaková kaša.

Diskusia k receptu

Vymazať
sovka62
Tak toto vyzerá prudko jedlé. Máme jedálniček na nedeľný obed. A čo je dnes, ešte len utorok? No, možno do nedele vydržím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia