Limetková polievka

orajnr - fotkaorajnr, 30. januára 2010

Suroviny

250 g
100 g
100 g
100 g
100 g
25 g
50 g
1,5 l
150 g
4 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Kuracie žalúdky uvarimae a nakrájame na malé kocky. V hrnci osmažíme na rozpálenom oleji na drobno nakrájanú cibulu a cesnak, potom pridáme na kocky pokrájané rajčiny, papriku a čili. Všetko dusíme 2-3 min. Potom pridáme šťavu a nastrúhanú koru z 2-och limetiek a na kocky pokrájané už uvarené žalúdky.

  2. 2

    Pridáme sol, korenie a zalejeme vývarom. neháme prejsť varom a pridáme na kocky pokrájané kuracie pečienky. Všetko povaríme ešte cca 5 min. Do hotovej poilievky pri servírovaní pridame corn flakes a 2 koliečka limetky.

Diskusia k receptu

evas13
Zaujímavá kombinácia, láka ma to uvariť.
bozulka
Ta kombinacia je skutocne zaujimava.Neviem si to dost dobre predstavit aj ked moja fantazia je dost velka a navyse od vela ludi hydinove zaludky milujem a najcastejsie varievam gulas a masovu/zaludkovu/polievku a ja si mozem dosytosti z hrnca postupne "ochutnavat" ci uz su varene.To je pre mna mnamka.Ale az sa mi dostanu pod ruku kuracie zaludky tak vyskusam.Pevne verim,ze to je recept aj ochutnany a nie ako som varila ako mlada gazdinka na Vianoce kapra na cierno podla originalneho receptu a nedokazala som ani ochutnat,ale susedia si vtedy pochutnali.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia