Cícerová nátierka s knedľou

David Kollár
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 27. septembra 2015
Cícerová nátierka s knedľou
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
2 ks
100 ml
100 g
1 konzerva




Postup

  1. 1

    Nakrájané rožky, vajcia, mlieko a nasekanú vňať dobre premiešame a vytvarujeme valček, ktorý zabalíme do fólie a dáme do vriacej vody variť na 25 minút.

  2. 2

    Na oleji urestujeme nadrobno nakrájanú šalotku. Cícer scedíme a spolu s restovanou šalotkou rozmixujeme dohladka. Knedľu narežeme a opečieme z oboch strán na suchej panvici.

Diskusia k receptu

altyn
@dorisa a čo si spadla z mesiaca že dávaš také pri.....
otázky? Samozrejme že z konzervy, bolo by dosť divné ak by ich nepoužívali, veď nato ich robia! A ak mám pravdu povedať, je lepšie použiť cícer na pare z konzervy, ako ten doma, len namočený. Je lepší, a verím že je vňom to, čo sa máčaním vyluhuje. :-)))
tiginko
@altyn si múdry, len trošku prchký. S dámou by si mohol trošku ohľaduplnejšie... :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia