Cícerová nátierka s knedľou
David Kollár
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 27. septembra 2015
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 27. septembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájané rožky, vajcia, mlieko a nasekanú vňať dobre premiešame a vytvarujeme valček, ktorý zabalíme do fólie a dáme do vriacej vody variť na 25 minút.
- 2
Na oleji urestujeme nadrobno nakrájanú šalotku. Cícer scedíme a spolu s restovanou šalotkou rozmixujeme dohladka. Knedľu narežeme a opečieme z oboch strán na suchej panvici.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
otázky? Samozrejme že z konzervy, bolo by dosť divné ak by ich nepoužívali, veď nato ich robia! A ak mám pravdu povedať, je lepšie použiť cícer na pare z konzervy, ako ten doma, len namočený. Je lepší, a verím že je vňom to, čo sa máčaním vyluhuje. :-)))